MOCpages : Share your LEGO® creations
LEGO models my own creation MOCpages toys shop MOCpages help
Welcome to the world's greatest LEGO fan community!
Explore cool creations, share your own, and have lots of fun together.  ~  It's all free!
Conversation »
No MOCpages Email
Join to comment
For the past two or three days I've gotten no emails from MOCpages, even when people comment on my MOCs or when my favorite builders add new creations, even though I most certainly have those options selected (I've checked). All other emails work fine, nothing wrong there.
I know that at least two other people are having this problem.
Permalink
| January 9, 2013, 7:29 am
I am one of the two Chronos mentions.
Permalink
| January 9, 2013, 7:34 am
 Group moderator 
To be fair, since the photo up-loader isn't working, I wasn't aware anyone had added any new mocs since Sunday, for which I did receive emails.

Permalink
| January 9, 2013, 7:50 am
Quoting andros tempest
To be fair, since the photo up-loader isn't working, I wasn't aware anyone had added any new mocs since Sunday, for which I did receive emails.

My setting are to get e-mails when people reply, and that hasn't been happening and I checked; everything is correct. Just letting the MOCpages crew know.
Permalink
| January 9, 2013, 8:18 am
Same problem here.
Permalink
| January 10, 2013, 4:07 am
I believe like the problem of uploading this is also a global problem. Sit tight I am sure everything will be working again soon!
Permalink
| January 10, 2013, 7:08 am
 Group admin 
Thanks for the "heads up" guys. I've passed along the info to Sean. (Not sure if he was aware of it or not, but just to be safe.) Hopefully, he'll be able to sort it out shortly.
Permalink
| January 10, 2013, 9:14 am
I have been havin the same problem
Permalink
| January 10, 2013, 10:15 pm
Alright, the email is apparently working again.
Thanks for taking care of that.
Permalink
| January 11, 2013, 2:04 pm
My emails are still not working and I have everything checked. Please try to fix that.
Permalink
| January 12, 2013, 12:28 pm
Quoting Daniel .
My emails are still not working and I have everything checked. Please try to fix that.

Don't be so pushy. But you seem to be one of the few who hasn't got it because everything is working fine for me. Perhaps parts of the server where you are just aren't quite up to speed yet.
Permalink
| January 13, 2013, 6:55 am
Quoting MCLegoboy !
Don't be so pushy. But you seem to be one of the few who hasn't got it because everything is working fine for me. Perhaps parts of the server where you are just aren't quite up to speed yet.

Hopefully.
Permalink
| January 13, 2013, 8:19 am
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).
Permalink
| January 28, 2013, 4:33 pm
moi aussi!

Quoting Chronos Omega
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).


Permalink
| January 28, 2013, 6:01 pm
Quoting Chronos Omega
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).

Mee too.

Permalink
| January 29, 2013, 4:35 am
Quoting Chronos Omega
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).

-_- Yus.
Permalink
| January 29, 2013, 5:42 am
 Group admin 
Quoting Chronos Omega
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).


Good grief, not again!

Alright, thanks guys - noted. I'll pass the word along to Sean to see what's up.
Permalink
| January 29, 2013, 7:35 am
Thanks. (Email for replies to comments in groups isn't working either, so it's a general problem, not just MOC comments.)
Permalink
| January 29, 2013, 8:13 am
Quoting Chronos Omega
Thanks. (Email for replies to comments in groups isn't working either, so it's a general problem, not just MOC comments.)

My results are the same. GRR!
Permalink
| January 29, 2013, 1:26 pm
I haven't been receiving ANY emails whatsoever from MOCpages. It is hard since I don't know when people comment on my MOCs or reply to comments from groups. I have to constantly check up on my notifications to see what is happening. PLEASE fix.
Permalink
| January 29, 2013, 8:07 pm
Quoting Tristan Davis
I haven't been receiving ANY emails whatsoever from MOCpages. It is hard since I don't know when people comment on my MOCs or reply to comments from groups. I have to constantly check up on my notifications to see what is happening. PLEASE fix.

If you haven't noticed already, nobody can upload pictures, or receive e-mails. You need to stay calm. When you type in CAPS you come off rude. Sean has a lot to deal with since two of the main functions of this site are not working. It happened two weeks ago, and it took a bit of time to get it back working correctly. It just suddenly crashes again within a short period of time? This suggests there may be a virus that was only fought off but thought to be killed. Even the moderators have had the problems themselves and they have notified him, people yelling will not make things go faster.
Permalink
| January 30, 2013, 5:33 am
same problem
Permalink
| January 30, 2013, 8:41 am
Quoting Chronos Omega
For the past two or three days I've gotten no emails from MOCpages, even when people comment on my MOCs or when my favorite builders add new creations, even though I most certainly have those options selected (I've checked). All other emails work fine, nothing wrong there.
I know that at least two other people are having this problem.
Same here. I guess I don't really NEED the notifications, but it's better than checking every MOC at a time :3

Permalink
| January 30, 2013, 8:48 am
still happening to me as well... Heck, i have not had it for a couple of months!
Permalink
| January 30, 2013, 11:53 am
 Group moderator 
On behalf of the group I'd just like to say "sorry" for the inconvenience and thanks for keeping us informed of the issues. Hopefully it will get sorted soon.

The admins are aware of the problem and it is being looked into.
Permalink
| January 30, 2013, 11:59 am
I haven't received any emails for quite a while. :C
Permalink
| January 30, 2013, 3:02 pm
I haven't received any emails for quite a while. :C
Permalink
| January 30, 2013, 3:03 pm
Alright, I'll tentatively say that the email system is working again. :)
Permalink
| February 6, 2013, 1:06 am
 Group moderator 
Quoting Chronos Omega
Alright, I'll tentatively say that the email system is working again. :)


Thanks for that C.O. because of the sheer volume of them, when it works, I've had mine switched off for about a year now so I couldn't comment on whether it was working.

As I said in the images thread a big thank you to all involved in the fix, it is appreciated.

Permalink
| February 6, 2013, 5:40 am
 Group admin 
Sean's last communication with me indicated that his tech guy was working on the email problem. That was almost a week ago, and so I believe (fingers crossed here) that everything should be functioning properly now.

I'll also mention here, that while Sean hasn't said anything to me about the image loading, we're seeing members across the board able to load images again. I ran a test this morning, and was able to use both the advanced and the basic uploader.

Permalink
| February 6, 2013, 8:02 am
It started again, a few hours ago at the latest.
(There've been two or three comments on my MOCs and three or four replies to my comments in groups, which are both things that I'm supposed to get emails for.)
Permalink
| March 23, 2013, 1:06 pm
Quoting Chronos Omega
It started again, a few hours ago at the latest.
(There've been two or three comments on my MOCs and three or four replies to my comments in groups, which are both things that I'm supposed to get emails for.)


This time I think it's you Chro, I have all my email coming in, I even got the email for your comment.
Permalink
| March 23, 2013, 1:22 pm
That's really odd. I'll check my settings. Thanks Garrett.
Permalink
| March 23, 2013, 1:29 pm
Quoting Chronos Omega
That's really odd. I'll check my settings. Thanks Garrett.


No prob.
Permalink
| March 23, 2013, 1:40 pm
Quoting Mark Kelso
Thanks for the "heads up" guys. I've passed along the info to Sean. (Not sure if he was aware of it or not, but just to be safe.) Hopefully, he'll be able to sort it out shortly.

Sean has had so many problems with this Website.. I bet he looks as bad as you.. Uh, I mean... Um.. I bet he looks bad from all of the stress that the problems have caused. *ahem* Yeah.
Permalink
| March 23, 2013, 1:51 pm
Quoting Chronos Omega
I haven't been getting emails for comments on my MOCs today (and there have been at least ten comments).

I have. HAHAHAHAHAHAHA- Oh, sorry.
Permalink
| March 23, 2013, 1:52 pm
That's really bizarre. Sorry for reviving this topic. I guess that at some point this morning, my email stopped working on my laptop...? I only know because I checked on my iPod and found myself with fourteen emails. :P
Permalink
| March 23, 2013, 2:10 pm
The "no email" thing has been around for ages. I had a full year in which I didn't receive any emails from MOCpages. When I talked to Chris about it, he said there have even been periods in which he doesn't receive emails (that's a Mod speaking). So yeah, I wouldn't worry about it; it seems to be a MOCpages glitch that comes and goes.
Permalink
| March 23, 2013, 3:41 pm
i think there should be and email like private messages here and recive website mail and info here on the site!and a chat box that might be something.like site trying new things!
Permalink
| March 31, 2013, 7:05 pm
Sometime I'll get 2-5 emails about the same creation, if I click the link in them, it says "file not found", unless I go to the earliest one, which is annoying because I go through my inbox top-down. When I go to MOCpages, there's only one in my feed. Does this happen to anyone else?
Permalink
| March 31, 2013, 7:19 pm
Quoting michael k.
Sometime I'll get 2-5 emails about the same creation, if I click the link in them, it says "file not found", unless I go to the earliest one, which is annoying because I go through my inbox top-down. When I go to MOCpages, there's only one in my feed. Does this happen to anyone else?
Yeah same here...

Permalink
| March 31, 2013, 8:05 pm
Quoting michael k.
Sometime I'll get 2-5 emails about the same creation, if I click the link in them, it says "file not found", unless I go to the earliest one, which is annoying because I go through my inbox top-down. When I go to MOCpages, there's only one in my feed. Does this happen to anyone else?

That happens when people accidentally double (or triple, etc) post the creation and then delete the extra copies.
Permalink
| March 31, 2013, 8:10 pm
Quoting Halhi 141
That happens when people accidentally double (or triple, etc) post the creation and then delete the extra copies.
One of my favorite builders added something five times once... Oi.

Permalink
| March 31, 2013, 8:23 pm
Other topics
MOCpages going slow? Updated yesterday
Report non-Lego thread 16 Updated Thursday
Help Please! Updated Monday
Heartbleed Updated Monday
student teen kid toy play lego child video game hobby blocks construction toy legos fun games



LEGO models my own creation MOCpages toys shop MOCpages help


You Your home page | LEGO creations | Favorite builders
Activity Activity | Comments | Creations
Explore Explore | Recent | Groups
MOCpages is an unofficial, fan-created website. LEGO® and the brick configuration are property of The LEGO Group, which does not sponsor, own, or endorse this site.
©2002-2014 Sean Kenney Design Inc | Privacy policy | Terms of use